Fuvar.hu - Szesztay Péter
Szesztay Péter vállalkozó személyes blogja: vállalkozás, inspiráció, e-commerce, online marketing. Ismerje meg jobban!
Szesztay, vállalkozás, e-commerce, webáruház, seo, keresőoptimalizálás, online marketing
21905
single,single-post,postid-21905,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 
fuvar.hu

Fuvar.hu

A Fuvar.hu munkáját mentorként segítem, amelyet a Hiventures kockázati tőkealap inkubációs befektetésekor kezdtem meg.

 

A Fuvar.hu kezdete

“Történetünk évekkel korábban kezdődött, amikor egyik alapítónk, Sebestyén korábbi munkahelyén szembesült a ténnyel, hogy a szállítmányozási feladatok versenyeztetése milyen jelentős üzleti előnnyökkel jár, ugyanakkor mennyire időigényes feladat. Az ötlet a versenyeztetési folyamat automatizálása volt, melyet pár év tervezés és előkészület követett, míg végül 2017 nyarán elindítottuk a közúti szállítási piacterünket, a Fuvar.hu-t.”

Küldetésünk

Célunk, hogy néhány lépéssel, percek alatt feltölthető legyen egy árajánlatkérés, amelyre több száz potenciális, felhasználói értékeléssel rendelkező fuvarozó adhasson ajánlatot.

Fontos szempont volt, hogy egyik felhasználói csoportunknak se kelljen anyagi kockázatot vállalnia. Csak akkor keletkezik költség, ha megbízás sikeresen megtörténik.

Amellett, hogy segítünk időt és pénzt megtakarítani, az üres rakterek feltöltésével jelentősen csökkenteni tudjuk a közúti teherszállítás okozta környezeti terhelést. Tudtad, hogy hazánkban jelenleg a teherautók kapacitásának mindössze 83% van kihasználva? Így vált az egyik legfontosabb küldetésünkké a maradék 17% megtöltése.