Adalékmentesen - Szesztay Péter
Szesztay Péter vállalkozó személyes blogja: vállalkozás, inspiráció, e-commerce, online marketing. Ismerje meg jobban!
Szesztay, vállalkozás, e-commerce, webáruház, seo, keresőoptimalizálás, online marketing
21908
single,single-post,postid-21908,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Adalékmentesen

adalekmentesen

Adalékmentesen

Az Adalékmentesen Kft. munkáját mentorként segítem.

“A Polcz adalék-, tartósítószer-, tejtermék- és hozzáadott cukortól mentes, hűtés nélkül tárolható és 2 perc alatt elkészíthető ételei ugyanúgy készülnek, mintha csak otthon főznénk őket. Azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy ezeket egy speciális nagynyomású hőkezelésnek vetik alá, mert csak így lehet a zöldségeket és húsokat tartalmazó ételeket megóvni attól, hogy megromoljanak.

A készételes vállalkozás ötlete néhány évvel ezelőtt született meg az igencsak más területről érkező, fiatal tulajdonosok fejében. Korábban mindketten a gépész karon végeztek. Egy évig tartott a terveiknek megfelelő konzervipari technológiához illeszthető receptek kifejlesztése. Hosszú volt az út, mire a kész termékekig eljutottak, ami 2018 márciusa óta már üveges kiszerelésben és új csomagolásban kaphatóak. Mindig is ez volt a cél, mert ez környezettudatosabb választás, mint a műanyag tálca, és nem oldódik ki belőle semmilyen káros anyag, sőt így, még az étel is finomabb”

Bővebben: https://adalekmentesen.hu/